Zierkürbisse

Zierkürbisse syötäviä kurpitsaa erotettava toisistaan ​​oppia ja tunnistaa syötäviä lajikkeita

Zierkürbisse

Saksassa on lukuisia eri squash. Pyöreä hedelmiä käytetään erilaisia ​​elintarvikkeita tai käyttää kausiluonteinen lasku koristelu. Mutta kaikki eivät kurpitsa on syötävä: Jos kurpitsa todella käytetään yksinomaan koristeluun? Monet koriste gourds itse asiassa toimia puhtaasti koristeellinen. On kuitenkin olemassa myös yksi koriste gourds joitakin lajikkeita, jotka ovat raaka tai keitettyjä mutta syötäviä. Jotkut hedelmät ovat täysin kypsynyt, muut voivat silti olla raaka, ennen jatkokäsittely keittiössä. Lisäksi jotkut koriste kurpitsa lajikkeet voidaan jopa kokonaan, eli yhdessä lautasen maalintekoa.

mutta varokaaJotkut koriste kurpitsa on rehellisesti kuvattu myrkyllisiä. Ne sisältävät toksiini cucurbitacin eivätkä kuulu levyyn.

Olemme koonneet kokoelma suosittuja koristekasvien gourds sinulle.

Sisällön koriste gourds

  • Miten erottaa kurpitsa siitä squash?
  • Suosittu koriste kurpitsat: kurpitsa kruunu ja Bicolor Spoon
  • Täysin syötävä koriste gourds
  • Poikkeuksellinen koriste gourds
  • Koristekasvien gourds kuin syksyinen koriste

Miten erottaa kurpitsa siitä squash?

Useimmille kurpitsat on kurpitsat. Sitä vastoin niillä Zierkürbisse eri värejä ja muotoja ja ovat yleensä pienempiä kuin monet vihannekset kurpitsaa. Lisäksi monet koriste gourds sisälly - toisin kuin syötävä kurpitsaa - myrkyllinen Bittern cucurbitacin, pahoinvointi ja vatsakivut voi aiheuttaa, kun sitä syödään.

Tästä syystä kaunein tyypit squash ovat hyödyllisiä ainoastaan ​​syksyn koristeluun.

Suosittu koriste kurpitsat: kurpitsa kruunu ja Bicolor Spoon

Alle koriste gourds kattavat muun muassa kruunu tai kynnet kurpitsa. Tämä kurpitsa tyyppi muodostaa pieniä hedelmiä eri värejä. Tunnusomainen pitkä kasvaimet, jotka muistuttavat kruunu tai kynnet, ja kurpitsa ovat ovat antaneet hänen yksilöivä nimi. Hyvin nuoret hedelmiä voidaan käyttää syötävän kurpitsa.

bicolor Spoon on usein värjätty puoli keltainen ja puoli vihreä ja on pitkänomainen, muodoltaan hieman kaareva. Suuri kurpitsa tämän lajikkeen voi palvella jopa 5 kuukauden lasku koristelu. Olkaamme siis kypsä tähän Zierkürbisse hyvin lisäämään säilyvyyttä. Tämä kurpitsa lajike ei sovellu kulutukseen.

bicolor SpoonOikealla näet Bicolor lusikka sen ominaisen värin. Hänen vieressään on kurpitsa lajikkeen "Jack on pieni" näytetään.ZierkürbisseMyöhään syksyllä, muodon ja värin erilaisia ​​koriste gourds osoittaa.

Täysin syötävä koriste gourds

Zierkürbis paikkoja Jack vain vähänOranssi kurpitsa Jack olla vähän tunnetaan myös Mandarin kurpitsa.Zierkürbis paikkoja Vauva BooHedelmä lajike: Vauva Boo ovat täysin syötäviä.

Niistä koriste syötävä kurpitsat ovat esimerkiksi Jack vain vähän, jota käytetään usein pieni Halloween kurpitsa ja suurin saavuttaa halkaisijaltaan kuusi senttimetriä. Appelsiininkuori on ominaista uritetut mitä kurpitsa surnamed Mandarin kurpitsa ansaittu. Maku hedelmälihaa on miellyttävän makea ja muistuttaa kastanjat.

vihjeJack on pieni voidaan syödä yhdessä suhteellisen pehmeä kuori. Erityisen hyvä se maistuu paistettu pannulla - valmisteen tehdään täällä kuin paistettuja perunoita.

pieni vauva Boo muistuttaa Jack olevan vähän, mutta loistaa ei oranssia, mutta puhtaan valkoinen. Baby Boo voi helposti kasvaa puutarhassa, tarvitaan paljon Twining kasvi mutta tarpeeksi tilaa: Suunnitelma terve kasvien kasvulle on enintään 4 m kasvimaan. Täällä tämä Kurpitsa tyyppinen suosii ravinteikasta ja lämmin maa. Kypsymisen aika on noin 95 päivää - satokauden alkaa yleensä lokakuussa. Kypsä kurpitsat tämä lajike ovat stabiileja noin 4 kuukausi ja voidaan keittää niiden nahat tai järjestetty koristeellisen.

Myös kurpitsat, lajike Stripetti paitsi kaunis mutta myös voidaan jatkojalostaa maukkaita ruokia. Hedelmät, jotka olivat alun perin Japanin jalostukseen, on soikea muoto ja ovat jopa 30 cm pitkä. Luonteensa, että liha hajoaa keitettäessä pitkiä säikeitä, puhutaan tässä lajike myös spagettikurpitsa.

Poikkeuksellinen koriste gourds

Erityinen tapaus edustaa keltainen crookneck ja Bischofsmütze on. keltainen crookneck on syötävä vain silloin, kun nuori hedelmiä ja voi lopulta saavuttaa hedelmän paino on enintään 1200 g. Kun vain noin 55 päivää kypsymisestä, vielä raa'at hedelmät jalostettavaksi keittiössä on. kurpitsan tulisi koristelussa kuitenkin olla kypsä - odottaa täällä noin 90 päivää.

Kuvan alkuperäinen muoto Bischofsmuetze, jota usein kutsutaan ovelle Kent Urban, oli erittäin katkera ja siksi syötäväksi kelpaamattomat. Kiitos lukuisia uusia lajikkeita, mutta syötävä kurpitsa tullut ilmiö, joka on usein täynnä tai sen Fruchfleisch käytetään keittoa. Kuori piispan korkki, sisältää kuitenkin monia katkera ja syötäväksi kelpaamattomat. Kovakuorikapselit voi leikata hieman vaivaa ja grillattuja paljaan lihan suikaleiksi tai paistettuna.

Kurpitsoja voidaan syödä raakana myös, kuten kurpitsa, yksi Musk kurpitsaa tai kerma-vihreä-raidallinen makea myky, on süßlichs maku on. Kuitenkin useimmat lajikkeiden maistuu paremmalta, kun ne keitetään, rasvassa maustekurkkua.

keltainen crookneckHedelmät lajikkeen "keltainen crookneck" ovat syötäviä ainoastaan ​​varhaisessa kasvuvaiheessa.BischofsmuetzeVasemmassa kuvassa näkyy punaisen piispan hiippa. Iho ei ole syötävä.

Koristekasvien gourds kuin syksyinen koriste

Zierkürbisse on kuoriYhdessä tumma kastanja värikkäitä koriste kurpitsat hehkuva erityisen kaunis.

Lisäksi monet syötävä koriste gourds, on myös ihmisille syötäväksi kelpaamattomia lajikkeita. Nämä ovat usein käytetään kaupallisesti "real Zierkürbis" ilmoitettu ja sisältää toksiini cucurbitacin suuria määriä. Niistä ei-syötävien koriste gourds seuraa lukuisia uusia lajikkeita vain noin 20 lajikkeita, kuten Intian Mix, päärynä bicolor, raidallinen tasainen ja enemmän.

Monet todellinen koriste gourds ovat näkyvästi pieniä ja värikkäitä ja ovat siksi ihanteellisia syksyn koristeluun. Järjestää koriste gourds vieressä kastanjoita, tammenterhoja ja värikkäitä lehtiä on luonnollinen kulhoon. Vaihtoehtoisesti pienet kurpitsat voivat myös heikentää mukava koristele hakattu kasvot ja lopulta sytyttää kynttilä kuin Halloween koristeluun.

Mielikuvitus ei tunne rajoja. Koe erilaisia ​​hedelmiä ja anna EF vuodenaikojen kurpitsa koristeet.

kurpitsan siemenet

kasvi kurpitsat

Haluatko kasvaa koriste gourds omassa puutarhassa? Sitten vierailemaan sivustolla noin kurpitsa kasvi Kurpitsan siemenet. Lue lisää ihanteellinen istutus aikaa ja tärkeitä maaperä terveen kasvin kasvua.

ostaa siemeniä koristetarkoituksiin gourds verkossa